Koordinatori për Njoftimin dhe Konsultimin Publik i Autoritetit Kombëtar për Sigurinë e Informacionit të Klasifikuar

Marsida Fetishi

Email: sekretaria@nsa.gov.al

marsida.fetishi@nsa.gov.al

Tel: +355 4 2242387

Adresa: Rruga “Ibrahim Rugova” Kutia Postare 1019, Tiranë

Orari:     E Hënë – E Enjte 08:00 – 16:30 E Premte 08:00 – 14:00

Menu